Steun Boilerhouse

Uw betrokkenheid geeft ons vertrouwen in het nemen van een nieuwe stap die al langere tijd bij ons leeft en wij vragen uw medewerking bij de realisatie van die droom! Voor een betere zichtbaarheid binnen de culturele wereld van Den Haag en daarbuiten wil het Boilerhouse gezelschap zich professionaliseren.
Want ondanks dat deze uitzonderlijk mooie bewegingskunst al 100 jaar bestaat kent onze samenleving euritmie als podiumkunst niet. Een harde conclusie maar een feit.
 
Vanaf september 2021 zullen we naast ons lesgeven/ docentschap op een doordeweekse dag verder werken aan de Kleine Prins en stappen daarmee weg uit het – sinds 30 jaar – maken van de prachtige en unieke Boilerhouseprojecten in onze vrije tijd- het weekend. Om dat te kunnen doen is een draagvlak – financiële aarding nodig! Geheel anders van karakter dan het aanvragen van subsidie per project zoals Boilerhouse altijd doet. Een financiële vruchtbare kompostlaag leggen kunnen we niet zonder uw wil en liefde voor Boilerhouse! En zo is het.