Shades of Light gaat door!

Eindelijk, eindelijk, eindelijk ziet het er naar uit dat we onze prachtige voorstelling Shades of Light eindelijk mogen spelen. Nadat we vijf keer de voorstelling vanwege de coronamaatregelen moesten verschuiven lijken nu alle lichten op groen te staan! Op 8, 9 en 10 oktober 2021 vieren we alsnog de 30e verjaardag van Stichting Boilerhouse met Shades of Light op de Pier in Scheveningen.

Shades of Light is een unieke locatievoorstelling bestaande uit 3 delen. Voor het oog, het oor en het hart. Het eerste deel is gebaseerd op teksten en poëzie van schrijfster/filosofe Désanne van Brederode, met spel van acteurs Harriët Stroet, Dagmar Ketelaers en Levi Middendorp, en geregisseerd door Saskia Mees. Deel 2 bevat poëtische teksten van Taco Sorgdrager, gesproken door Rosalind Veltman – spreker en begeleid door vibrafooncomposities van musicus/ beeldend kunstenaar Immanuel Klein. Zeven euritmische Boilerhouse-dansers, Bettina Grube, Franziska Knetsch, Monique Moerkens, Mirjam de Gooijer, Michaela Bekman, Martje Brandsma en Sasha Marusheva verweven de teksten en composities op indringende wijze, waaruit deel 3 voortkomt. Leden van Kamerkoor Kwintessens ronden de gebeurtenissen af. De thematiek van de voorstelling, hoe wij alleen in eenzaamheid samen zijn, krijgt door de locatie op de Scheveningse Pier, met uitkijk over zee, een extra dimensie.Shades of Light draagt de essentie van de visie van Stichting Boilerhouse. Het onvermoeibaar aangaan van weerstand, in de volle overtuiging dat de euritmische dans een volwaardige plek in de culturele wereld en binnen het theater verdient. Dat we nu Shades of Light kunnen spelen en na alle tegenslagen van het afgelopen jaar niet de handdoek in de ring hebben gegooid is daarvan een zoveelste bewijs. We zijn trots op onszelf dat we de voorstelling zijn blijven repeteren, en er in zijn blijven geloven dat Shades of Light door kon gaan. Maar natuurlijk zijn we heel dankbaar voor onze bezoekers en achterban, die ons steunden door de tickets voor de voorstelling te behouden. En natuurlijk voor de donaties die we mochten ontvangen.

En natuurlijk kunt u ons nog steeds steunen! Voor Shades of Light zijn nog de laatste kaarten beschikbaar: https://www.eventbrite.nl/…/tickets-shades-of-light…. En na Shades of Light staat onze volgende voorstelling al in de steigers, want tussen kerst en oud en nieuw spelen we De Kleine Prins op Vlieland: https://www.stichtingboilerhouse.nl/proj…/le-petit-prince/

Alvast enorm bedankt!