Voorbode zondag 20 februari 2022

Lieve,

Graag nodigen we u uit voor Voorbode, op zondag 20 februari bij zonsopgang op het Zuiderstrand.

Het is geen voorstelling en ook geen preview… zie het als een soort van opschudden, een zachtjes wakker worden voor de heerlijke voorstelling van De Kleine Prins die in het verschiet ligt.

Iedereen is welkom, dus ook als u (nog) geen kaart voor De Kleine Prins heeft. Het is wel noodzakelijk om u aan te melden door een bericht te sturen naar: mailing@stichtingboilerhouse.nl (beperkt aantal plaatsen beschikbaar). De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage op de dag zelf is altijd welkom.

We verzamelen om 7:45 bij de fietsenparkeerplaats (uw auto kan hier ook geparkeerd worden) van het Zuiderstrand theater waar u wordt verwelkomd. Vanuit daar gaan we samen in de benen voor een korte wandeling over het strand (warme kleding aan!). Teruggekomen bij de parkeerplaats fietsen/rijden/wandelen we naar See Lab (Duinstraat 55 in Scheveningen). Daar vervolgen we ons spel, kort binnen, en in de toverachtige tuin, buiten, waarna we afsluiten met een heerlijk kopje koffie of thee. Het samenzijn duurt tot ongeveer 9:30 – 10:00.

De Kleine Prins op Vlieland & De Kleine Prins op Scheveningen
We kijken enorm uit naar de unieke en prachtige voorstelling van De Kleine Prins op het betoverende Vlieland. Er zijn hiervoor nog enkele kaarten beschikbaar! Vanwege de corona maatregelen gaat alleen de voorstelling van 23 april namiddag – 24 april ochtend door. TICKETS

Naast het prachtige avontuur op Vlieland gaan we De Kleine Prins ook op Scheveningen spelen! De voorstelling wordt even prachtig maar is iets compacter van opzet. Er zijn 4 voorstellingen die in de ochtend van 11, 12, 18 en 19 juni plaatsvinden, bij zonsopgang en met ontbijt. De kosten per ticket zijn 37,50. Zeer binnenkort staat er meer informatie hierover op deze site.

Lieve groet,

Laura